Rugvænget 26, Slagelse – Tlf. 58 52 57 38

Fysioterapi

Manuel terapi, træning, undervisning

Fysioterapi

HVAD ER FYSIOTERAPI

Fysioterapi er behandlingsmetoder direkte (med berøring) eller inddirekte (instruktion, undervisning, korrektion og vejledning), der hjælper dig til at fungere bedst muligt. Fysioterapi kan forebygge, afhjælpe eller behandle lidelser i det muskuskeletale apparat.

Almen fysioterapi vil oftest blive udført på klinikken, men kan også foregå i patientens eget hjem, på en virksomhed, i forbindelse med en sportsklub eller for den sags skyld i en park.

HVAD KOSTER DET

Priserne hos landets fysioterapeuter er et resultat af overenskomstforhandlingerne mellem De Danske Fysioterapeuter og Regionerne. Priserne er derfor ens på alle klinikker, der har overenskomst med Den Offentlige Sygesikring.

Hos os kan du også få fysioterapi uden lægehenvisning og du kan derfor kontakte os direkte. Du får dog ikke tilskuddet fra regionen, og skal derfor selv betale det.

VEDERLAGSFRI BEHANDLING

Du kan få gratis fysioterapi, hvis du har en varig lidelse. Lidelsen kan skyldes et svært fysisk handicap eller en fremadskridende sygdom. Lidelsen kan være medfødt, eller opstået senere i livet.