Rugvænget 26, Slagelse – Tlf. 58 52 57 38

Vi er passionerede i vores arbejde

Vi er...

Vi er en lille gruppe med det formål at yde den allerbedste behandling der findes med de nyeste teknikker, og højeste faglige niveau for at på den mest effektive måde løse dine problemer.
Vores mål er at hjælpe dig til at opnå dit maximale potentiale uanset om det for dig er smertefrihed, løbe hurtigere, koncentrere dig bedre.
I modsætning til traditionelle rehabiliteringsprogrammer, evaluerer vi ikke kun området hvor smerten er eller leddene over og under. Vi bruger de første behandlinger på at lave en global bevægelsesanalyse og anamnese (skadeshistorie) for at finde frem til mulige årsager der holder dig tilbage i din idræt, eller skaber smerte.
For at kunne hjælpe dig bedst muligt er vi ofte på kurser, indlands og udenlands for at hente inspiration de bedste steder.

Vi går meget op i at der er plads til alle og derfor har vi en rolig atmosfære, med plads til smil, grin, seriøsitet. Tillid er en stor del af behandlingen så vi er meget fortrolige, og vægter at vores patienter føler sig trygge og i fagligt dygtige hænder(Plads til individet)